Топола на светској изложби EXPO 2020 у Дубаију
На тематској недељи (туризам) у Дубаију, захваљујући позиву Привредне коморе Србије и Владе Републике Србије, биће представљена и Општина Топола.
Делегацију Општине Топола која је јутрос стигла у Уједињене Арапске Емирате представљају Исидора Арсенијевић, Никола Радојевић и Теодора Арсенијевић који су део награђене екипе најбољих студената из Тополе на такмичењу из MIND парка. На жалост, из оправданих разлога, на пут су били спречени да пођу Александар Богићевић и Јован Николић.
Делегацију Тополе предводи Данијела Ђокић Пантић, саветник председника општине за туризам и Катарина Радојевић, председник Управног одбора Туристичке организације.
Према програму, од сутра почињу радни дани за нашу делегацију и јавност ће бити обавештена о њиховим активностима на EXPO-u у Дубаију.
Ово ће бити одлична прилика за истраживање трижишта и светских трендова у области туризма и привреде, за представљање производа и услуга из Тополе, као и за проналажење партнера како из земље домаћина, тако и из других земаља, излагача на Светској изложби, а ради изласка на друга тржишта.