…. и ожени је
У дворани Културног центра Топола, синоћ је одиграна последња представа такмичарског карактера у оквиру 10. Фестивала дуодраме. Реч је о драми “Ожени ме” у режији Роберта Ристова. У продукцији Театра “Провокација” из Скопља, улоге су тумачили Изабела Јакимова и Бранко Атанасов.
Ожени ме – Разведи ме, две су драме, поглавља, заједничког назива “Две нијансе црвене”. Наћи границу, квалитет везе, однос самољубља наспрам љубави према партнеру…. нека су од непрестаних питања везе и веза.
Вече пред нама, дакле вечерас у исто време и на истом месту је тренутак одлуке. Жири у саставу Божидар Ђуровић, позоришни редитељ, Слободан Бода Нинковић, глумац и глумица Весна Станојевић донеће одлуку о најбољој представи, најбољој женској улози и специјалној награди, а публика се својим свакодневним гласањем након представа определила за најбољу представу по свом избору.
Након проглашења победника публика ће имати прилику да испрати ревијалну представу “У песку”. Улоге тумаче Теодора Алексић и Ивана Васиљковић. Продукција Blue creative studio. Режија Мања Година.