“Колибри” у берби медаља
У скупштинској сали Општине Топола уприличен је данас пријем стручном штабу и играчицама ЖРК “Колибри” из Горње Трнаве. Повод за честитке младим рукометашицама су сјајни резултати остварени на турнирима у Бјељини и Костолцу.
У Бјељини је у викенду за нама одржан 6. по реду Бјељина Хандбал куп. ЖРК “Колибри” је на турниру освојио треће место у конкуренцији играчица 2010. годиште и млађе. О снази такмичења говори податак да је учешће у женској конкуренцији узело 67 клубова из региона. Поред тога, у Костолцу је пре петнаестак дана одигран рукометни турнир на песку. ЖРК “Колибри”, генерација 2010. годиште освојила је друго место. У сениорској конкуренцији такмичило се 2007. годиште и освојило треће место.
Председник општине Владимир Радојковић је пре свега честитао младим рукометашицама на успеху. Рекао је да је њихов успех понос и част за Тополу пре свега зато што се ради о међународним такмичењима, а са оваквим резултатима се презентује и општина којој овај и овакав клуб припада. Истакао је да клуб заслужује пуну подршку и помоћ од стране Општине. Убудуће ће се обратити посебна пажња на време и услове тренинга ових младих рукометашица као и на превоз до спортске дворане и назад. На састанку се могло чути и да је за наредну годину у плану постављање адекватне подлоге на постојећем терену у Трнави како би се обезбедили повољнији и сигурнији услови за рад.