После сјајног успеха на Купу Србије одржаном у Дрвенграду, млади каратисти „Карађорђа“ предвођени стручним штабом клуба посетили су Општинску управу града подно Опленца.

Састанак са општинским руководством уприличио је Дејан Маринковић – члан општинског Већа задужен за спорт и омладину. У отвореном и срдачном разговору каратисти су изнели своје импресије са такмичења. Такође, изражене су и реалне потребе са којима се клуб суочава – недостатак џакова, фокусера, места за вежбање и других тренажних реквизита.

Председник општине Игор Петровић је обећао да ће учинити све што је у надлежности општине како би се клубу обезбедила потребна опрема. Већ у току недеље на адресу Карате клуба „Карађорђе“ ће стићи мајице, на чему су се гости захвалили. Каратистима је на успеху честитала и заменица председника општине Данијела Ђокић Пантић. Обећала им је медијско покриће и нагласила да увек могу да рачунају на максималну подршку Општине. Подсетимо да је Мећавник – Дрвенград, у недељу 11. октобра, био домаћин Купа Србије, такмичења које се одржава под окриљем Српске Карате Уније. У конкуренцији 17 клубова каратисти из Тополе у генералном пласману заузели су друго место.