На релацији Београд – Младеновац – Топола – Аранђеловац – Београд, овога викенда возиће се меморијални рели олдтајмера – Рели краљевића Томислава
Више од 50 олдтајмера учествоваће у суботу и недељу, 3. и 4. септембра, на релију који се одржава у част краљевића Томислава. Рели ће се возити од Старог двора у Београду, преко Младеновца ка Тополи, са ноћењем на Опленцу и повратком преко Аранђеловца до Београда.
Становници и гости Тополе ће моћи да обиђу изложбу репрезентативних аутомобила у суботу 3.9. од 18 до 19:30 часова испред хотела “Опленац” и у недељу 4.9. од 9:30 до 11:30 часова испред цркве Светог Ђорђа на Опленцу.
Рели краљевића Томислава се од прошле године након паузе дуже од 20 година одржава у организацији Олдтајмер клуба Београд и Фондације Корени под покровитељством ЊКВ принца Михаила и принцезе Љубице Карађорђевић, уз подршку Општине Топола, Туристичке организације “Опленац”, Туристичке организације Младеновац, Туристичке организације Аранђеловац, Спортског ауто-мото савеза Београд, Задужбине краља Петра I, Лукоил нафта компаније и Монстер енергетских пића.
(Фото: Ненад Јаковљевић)