Вредна донација компаније Omya Црвеном крсту Топола

Ценећи рад запослених у Црвеном крсту Топола у пројекту Народне кухиње које Црвени крст спроводи од 2002. године, где на дневном нивоу припрема 350 оброка за најсиромашније социјално угрожене категорије становништва како у Варош Тополи, тако и одређен број корисника на два дистрибутивна пункта у Белосавцима и Наталинцима уз помоћ волонтера и у Јарменовцима, компанија Omya Венчац већ неколико година уназад Црвеном крсту Топола опредељује финансијска средства са намером да се корисницима Народне кухиње побољша квалитет оброка.

Крајем 2021. године, а потом и у 2022. години компанија Omya је Црвеном крсту донирала износ од 200.000,оо динара. Ову вредну донацију Црвени крст је искористио тако што је извршио набавку конзервираних и сухомеснатих производа од предузећа Фортуна маркет доо из Аранђеловца, који се потрудио да за ову сврху Црвеном крсту понуди најповољније цене. Истовремено је Црвеном крсту Топола донирано 600 килограма поморанџе од стране компаније DM. Након пријема ове вредне донације, запослени су за свих 350 корисника програма Народне кухиње спаковали и 03. и 04. марта извршили расподелу пакета у објекту Народне кухиње и на дистрибутивним местима на велико задовољство корисника.

Црвени крст Топола користи прилику да се захвали компанији Omya у име свих оних којима је донација упућена и истовремено се надамо да ћемо сарадњу наставити и у будућем времену.

Црвени крст Топола

Секретар

Биљана Павлићевић