Грб
Данас је одржана 6. ванредна седница Штаба за ВС
Укупна количина воде којом располажемо на данашњи дан са свих изворишта је и даље 18л/с. Потрошња на јучерашњи дан само за варош Тополу износила је и до 52л/с. Допуна  резервоарских капацитета и даље иде споро због изузетно ниског дотока воде а због превелике потршње  резервоарски капацитети врло се брзо празне. Рационална потрошња свих корисника износи 25л/с, јуце смо имали потросњу корисника у вароси Топола 52л/с.  Хидролошка ситуација је неповољна, количине воде којима располажемо су све мање. Трудимо да се обезбедимо воду угроженим насељима путем цистерни и екипе су на терену свакога дана. Молимо грађане, још једном да рационално троше воду за пиће како би покушали да смањимо период рестрикција јер потрошњу у овој мери систем не може да издржи.
На терену су данас у испомоћи возила
– Војске Србије и налази се у Винчи и Пласковцу како би грађани могли да се снабдеју водом за пиће.
– Возило ЈКСП “Топола” данас је по плану у Жабару како би се грађани снабдели водом за пиће.
Јуче је на терену у било:
– Возило ЈКП Шумадија у пратњи запосленог  ЈКСП “Топола” на допуни свих танкова у свим сеоским насељима и угроженим домаћинствима.
– Возило ЈКСП “Топола” по распореду је било на снабдевању грађана у насељу Митровчић,  Ваганац
– Возило Војске Србије, у пратњи запосленог ЈКСП “Топола” је било на терену у селу Жабаре на снабдевању грађана до вецерњих часова.