Локална самоуправа (ЛС) Топола позива организације цивилног друштва (ОЦД) на обуку поводом Јавног позива расписаног у оквиру ПРОГРАМА „РЕГИОНАЛНИ ПРОГРАМ ЛОКАЛНЕ ДЕМОКРАТИЈЕ НА ЗАПАДНОМ БАЛКАНУ 2 (ReLOaD2)”. ReLOaD2 је регионални пројекат који финансира Европска унија (ЕУ), а спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у периоду од 2021. године до 2024. године.

Обука за све заинтересоване организације биће одржана 08.-09.05.2023.године у СКУПШТИНСКОЈ САЛИ ОПШТИНЕ ТОПОЛА, БУЛЕВАР КРАЉА АЛЕКСАНДРА I БР.9 У 9 ЧАСОВА. Молимо Вас да присуствујете ОБУЦИ како би што успешније успешно предали своје пројектне апликације.

Циљ обуке:

унапредити вештине и технике управљања пројектним циклусом које су неопходне за квалитетно осмишљавање пројектних апликација у оквиру јавног позива за предлоге пројеката организација цивилног друштва који је  отворен од стране Општине Топола  и УНДП Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2.

Јавни позив расписан је 19.04.2023.године и шаљем Вам линк ка јавном позиву

https://topola.rs/javni-poziv-organizacijama-civilnog-drustva-za-predaju-predloga-projekata-u-okviru-programa-regionalni-program-lokalne-demokratije-na-zapadnom-balkanu-2-reload2-2/