Јасна Вуковић изабрана за председницу општине Топола

Већином гласова одборника – 23 од 35, за председницу општине Топола проглашена је просветна радница – учитељица Јасна Вуковић. То је одлучено након јучерашње ванредне седнице Скупштине општине Топола одржане у дворани Културног центра Топола. Заменица председника и даље је остала Јелена Јовановић као и чланови општинског Већа:

Др Горан Ђорђевић из Тополе – за област здравствене и социјалне заштите;

-Момчило Васиљевић из Горње Трнаве – за област пољопривреде;

-Саша Обрадовић из Доње Шаторње  – за област привреде и туризма;

-Данијела Дамњановић из Шума – за област спорта, омладине и односа са јавношћу;

Радослав Станковић из Јунковца – за област инвестиција.

Образлажући предлог да Јасна Вуковић буде председница општине, председник Скупштине општине Драган Јовановић је између осталог рекао да сматра да је у њој садржано довољно људских, професионалних и политичких мудрости и искустава да води општину Топола у наредном периоду.

Јасна Вуковић је рекла да ће сви пројекти започети или су били у плану за време мандата Владимира Радојковића бити настављени и реализовани, а да ће у наредној буџетској години свакако приоритет бити водоснабдевање “јер нам је свима то најболнија тачка”.

Захваљујући се на избору, новоизабрана председница је позвала све људе који мисле да имају добре идеје дођу у Општинску управу где ће им врата за сарадњу сигурно бити отворена. Јасна Вуковић је такође замолила да се сва енергија усмери у правцу поправљања и побољшања развоја Тополе јер “сви живимо у њој и сви дишемо исти ваздух и пијемо исту воду”.